Creëert toegevoegde waarde

 

foto gegaarde zalm op bord voor in slider_1

Beleving zorgt voor emotie en emotie doet kopen’
 Rapport Retail 2020

Smaak en beleving

Met de e-Cooker® kunt u in uw speciaalzaak snel en eenvoudig uw vlees- of visproducten van sublieme kwaliteit bereiden. Terwijl uw klanten uw  assortiment bekijken, maakt u een paar hapjes klaar.
Dat heeft twee voordelen. Uw klanten kunnen de pure smaak van uw  kwaliteitsproducten direct proeven, en er valt meer te beleven in uw winkel. Meer beleving in de winkel zorgt voor klantenbinding.

Innovatie

e-Cooking® biedt volop mogelijkheden voor nieuwe smaakcombinaties en nieuwe gerechten. In een handomdraai kunt u uw ideeën uitproberen en  voorschotelen aan uw klanten. Met de e-Cooker® kunt u uw klanten ook minder bekende vlees- of vissoorten laten proeven. Uw brede assortiment en uw vakmanschap zal ze verrassen.
Met de e-Cooker® laat u ook zien dat u een voorloper bent, want deze technologie is nog niet voor iedereen beschikbaar. Met de e-Cooker® kunt u zich onderscheiden van uw vakgenoten.

Besparing

Vlees of vis bereiden in de e-Cooker® is een kwestie van minuten. Dat betekent  dat u bij een proeverij gemakkelijk voor elke klant apart een portie kunt  klaarmaken. U hoeft niet uren van te voren te beginnen en u verspilt geen  waardevolle grondstoffen.
De e-Cooker® zelf gebruikt weinig stroom voor het bereiden van voedsel. Dat scheelt twee keer in uw portemonnee.

 

Download e-Cooker brochure

Ontvang de e-Cooker® nieuwsbrief

Er zijn momenteel geen agendapunten